У березні на дорогах Львівщини працюватимуть нові вагові комплекси

DSC_3251_1488200500_613x406.49867374005_3_0

Вже наступного місяця на дорогах Львівської області запрацюють три нових пересувних габаритно-вагових комплекси (ГВК).

"Мобільні" комплекси дозволять ефективніше контролювати рух великовагових транспортних засобів: виявляти та штрафувати вантажівки, котрі їздять перевантаженими та порушують встановлені обмеження, руйнуючи автомобільні траси.

Про це повідомив в.о. директора департаменту дорожнього господарства, транспорту та зв'язку Львівської ОДА Роман Кокотайло.

Заплановано, що на дорогах області нові пересувні ГВК працюватимуть вже з 7 березня. У першу чергу, йдеться про дороги із найбільшою інтенсивністю руху. Це автошляхи державного значення Київ-Чоп, Львів-Рава-Руська, Львів-Тернопіль, Львів-Радехів-Луцьк та інші. "Місця дислокації "мобільних" ваг постійно змінюватимуться. Таким чином це не дасть можливості перевізникам обмінюватися інформацією і планувати маршрути в обхід вагових комплексів", - наголошує Роман Кокотайло.

Нагадаємо, що для придбання трьох вагових комплексів з обласного бюджету у 2016-му виділили 500 тисяч гривень. У 2017-му робота із облаштування місць здійснення габаритно-вагового контролю продовжуватиметься.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: