У Тернополі після нападу грабіжників і тортур помер екс-глава облради

5KeQMBPlgVdj5NoPMB93.r695x430

У Тернополі від інфаркту, який стався після нападу грабіжників, помер колишній голова Тернопільської облради Анатолій Жукинський.

Про це повідомляє прес-центр тернопільської поліції.

«24 лютого, о 20.50 надійшло повідомлення від місцевого жителя про напад. За словами потерпілого, на нього біля гаража напали двоє невідомих в балаклавах. Вони заштовхали пенсіонера в гараж, зв'язали руки пластиковими стяжками, на голову натягнули поліетиленовий пакет і, погрожуючи пістолетом і завдаючи тілесні ушкодження, вимагали гроші», - йдеться в повідомленні.

Потерпілий мав при собі 1500 грн і Iphone. Грабіжники все це забрали і втекли, залишивши чоловіка в гаражі. Тільки через півтори години він прийшов до тями і зміг вийти. Зі зв'язаними руками він прийшов в найближчий магазин, звідки йому викликали поліцію і «швидку».

Потерпілого одразу забрали в лікарню, де медики констатували закриту черепно-мозкову травму, струс головного мозку і побої обличчя. Після надання допомоги його відпустили. У суботу потерпілий ще спілкувався зі слідчими.

Однак, через півтори доби після нападу чоловік помер у власному будинку від повторного інфаркту міокарда.

Правоохоронці розшукують осіб, причетних до розбою.

На місці нападу експерти вилучили предмет, схожий на магазин від пістолета з трьома патронами, а також інші речові докази. Все це направили на судово-медичну експертизу.

Жукинський очолював Тернопільську облраду з 2002 по 2006 роки.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: