На Львівщині затримано чоловіків, які планували підірвати місцевого жителя у власному авто

На Львівщині в результаті спільної спецоперації працівників поліції, Служби безпеки України та прокуратури було затримано двох чоловіків, які планували підірвати місцевого жителя у його власному автомобілі.

Про це інформує УНІАН.

До правоохоронців надійшла інформація про те, що мешканець Львівщини має намір придбати саморобний вибуховий пристрій, виготовлений на замовлення.
Було встановлено, що двоє жителів Львівщини віком 35 та 42 років, один з яких раніше судимий за скоєння тяжких злочинів, планували підірвати автомобіль Mitsubishi Pajero, коли в ньому перебуватиме власник – раніше судимий за тяжкі злочини житель Львівської області.

Правоохоронці проконтролювали процес закладення вибухового пристрою в позашляховик. Двох осіб, які на ґрунті особистих неприязних відносин готували замах на власника іномарки, увечері 27 лютого правоохоронці затримали. З транспортного засобу вилучено вибуховий пристрій і скеровано на експертизу.
Вказаним особам підготовлено повідомлення про підозру у злочині за ч. 1 ст. 14, ч. 3 ст. 27, п. 5 ч. 2 ст. 115 КК України (готування групою осіб до вчинення умисного вбивства особи способом, небезпечним для життя багатьох осіб), а також готується клопотання в суд про обрання їм запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.
Підозрюваним загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 10 до 15 років, або довічне позбавлення волі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: