На приватизацію можуть віддати ще одну будівлю на площі Ринок

073-1024x682
Фото: Театр пива «Правда»

Сьогодні Львівська обласна рада розглядатиме питання приватизації приміщень, де розташовується Театр пива «Правда».

Сьогодні, 28 лютого, відбудеться засідання постійної комісії з питань комунального майна та приватизації Львівської обласної ради. На порядок денний винесене питання приватизації приміщень на площі Ринок, 32 у Львові. За  цією адресою знаходиться відомий заклад міста — Театр пива «Правда» мережі концептуальних ресторанів «!FEST».

Як ми повідомляли раніше, ця приватизація покликана збагатити обласний бюджет, аби на ці гроші можна було завершити реконструкцію перинатального центру у Львові. Вільних залишків коштів в обласному бюджеті немає. Відтак єдиним джерелом фінансування залишається приватизація обласного майна. За словами начальника управління майном ЛОР Миколи Бандри від об’єктів, які зараз виставлені на приватизацію, можна отримати не більше двох мільйонів гривень, тому треба шукати інші об’єкти.

Читайте також: На що варто звертати увагу при купівлі житла до його здачі в експлуатацію

Власне, цим "іншим об'єктом" і є колишній універмаг «На ринку» у Львові (пл. Ринок, 32), частиною площ якого володіє облрада. За словами Миколи Бандри йдеться про 1690 кв.м., які знаходяться у довгостроковій оренді, причому орендна плата є невисокою. Водночас є рішення суду, яке спонукає управління майном області  провести оцінку майна і укласти з орендарем договір купівлі-продажу способом викупу. За попередніми підрахунками вартість викупу може складати 50 мільйонів гривень.

Наразі невідомо, чи рішення про приватизацію остаточне (про це мають проголосувати депутати). Однак сьогодні на комісії вирішать, яка ціна питання та хто може претендувати на цю будівлю.

ІА Дивись.info намагатиметься з’ясувати деталі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: