Торік на непридатних для купанні водоймах у Львові загинуло троє людей

За 2016 рік на водоймах Львова, які непридатні для купання, потонуло троє людей. Окрім того, 24 львів'ян загинуло на водоймах поза межами міста, зокрема й у місцях, не відведених для купання. Про це повідомив начальник управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення ЛМР Віктор Іваніцький, звітуючи про роботу за минулий рік.

Про це інформує прес-центр ЛМР.

«На території Львова є понад 100 водних об’єктів. Готовим до купального сезону у 2016 році було тільки Винниківське озеро. Маємо трьох загиблих на озерах, необлаштованих для купання: 1 утоплення у Горіховому гаю і 2 – на Піскових озерах. Разом з тим, на водоймах за межами міста в минулому році загинуло 24 львів’ян», - зауважив начальник управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення ЛМР Віктор Іваніцький.

Нагадаємо, з метою запобігання загибелі людей на водних об’єктах міста, у квітні-травні 2016 року виконавчими органами Львівської міської ради були проведені практичні заходи з попередження нещасних випадків. Також мешканцям нагадували про правила поведінки на водних об’єктах, були встановленні попереджувальні щити з написами про заборону купання, в середніх навчальних закладах проводились показові заняття на Винниківському озері та інструктажі з учнями.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: