У Львові машину «Яндекс.Таксі» розмалювали зеленкою (фото)

img-20151229162015-322

Сьогодні вночі на площі Соборній, біля ТЦ «Роксолана» невідомі зеленкою розмалювали автомобіль «Яндекс.Таксі».

Сьогодні вночі на площі Соборній, біля ТЦ «Роксолана» невідомі зеленкою розмалювали автомобіль «Яндекс.Таксі», передає Варта 1.

Нагадаємо, що попри ультиматум активістів, «Яндекс.Таксі» обіцяє продовжити роботу у Львові. Незважаючи на конфлікти та ультиматум кількох громадських організацій, «Яндекс.Таксі» залишиться працювати у Львові.

Водночас, поява російського сервісу збурила львів'ян. Спочатку, ще до появи сервісу, депутат Львівської міської ради Петро Адамик звернувся до мера міста Андрія Садового відреагувати на появу російського бізнесу на вулицях Львова. Втім, мер не відреагував на проблему відкритим зверненням до власників нового сервісу і львів'ян. Він просто перевів проблему з міської у політичну, звинувативши в появі «Яндекс-таксі» у Львові БПП, зокрема голову ДФС Насірова. Втім незаконну рекламу російського бізнесу у Львові таки демонтували.

Однак справжній скандал вибухнув у соцмережах, де появу сервісу таксі дуже активно обговорювали: хтось засуджував, хтось, навпаки, радів, що місцеві таксисти отримають гідного конкурента і, зрештою,  це позначиться на ціні і якості послуги. Тепер, як бачимо, протистояння російського сервісу і львівських активістів вилилось у реальні доволі радикальні дії.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: