Комісія ЛМР перевірить комунальне підприємство АТП-1

dsc2718-9d33a7f14b6faf560cdc1f4b57c4b4ab
Фото: прес-служба ЛМР

Комісія із питань інженерного господарства, транспорту, зв’язку та житлової політики Львівської міської ради проведе виїзне засідання на комунальне підприємство «АТП№1», щоб перевірити стан і якість 15 щойно придбаних автобусів у ТОВ СП «Електротранс».

Комісія із питань інженерного господарства, транспорту, зв’язку та житлової політики  Львівської міської ради проведе виїзне засідання на комунальне підприємство «АТП№1», щоб перевірити стан  і якість 15 щойно придбаних автобусів у ТОВ СП «Електротранс».

Про це на своїй сторінці у Facebook написав депутат ЛМР Віталій Свінціцький.

«Плануємо уже найближчим часом провести виїзне засідання на комунальне підприємство АТП-1, проти якого зараз відкрито кримінальне провадження. Хочемо на власні очі побачити, які і скільки автобусів за кошти із міського бюджету придбав цей перевізник», - написав депутат.

Читайте також: Афера року: Садовий і комунальне АТП-1 «розвели» львів’ян на 67 мільйонів

Нагадаємо, АТП-1 на гроші львівського бюджету замовило 25 нових автобусів за понад 67 мільйонів гривень. У січні міська рада прозвітувала – автобуси отримані, ЛМР за них розплатилась. Втім, насправді отримано лише 10 автобусів, а на інші чиновники написали фіктивні документи, аби лише мати змогу подати цей транспорт-привид на конкурс на міські перевезення.

Про ситуацію дізналась СБУ і військова прокуратура, триває розслідування.

Читайте такожСуд дозволив військовій прокуратурі перевірити, чи дійсно автобуси «Електрон», придбані для АТП-1, готові

Згодом, мер Львова Андрій Садовий повідомив, наразі виробник передав місту 25 автобусів. Однак, в автобусів виявлені недопрацювання, тому частину машин повернули виробникові для усунення недоліків.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: