На Львівщині затримали на хабарі митника (фото)

17021781_391847714506292_5278996200951670140_n

Військові прокурори спільно з СБУ затримали на хабарі інспектора митного поста «Краківець».

Військові прокурори спільно з СБУ затримали на хабарі інспектора митного поста «Краківець».

Державний інспектор митного поста «Краківець» Львівської митниці ДФС України вимагав та отримав 500 доларів США за сприяння підприємцю в переміщенні підакцизних товарів – тютюнових виробів – через державний кордон України до Республіки Польща. На хабарі і попався.

Про це повідомив у Facebook Військовий прокурор Західного регіону України Олег Сенюк.

«Весну розпочали з вдалих реалізацій: спершу по начальнику управління Західного офісу Держаудитслужби Хмельниччини, а під завершення робочого дня ще й по черговому митнику. Затримали його нині, 1 березня, військові прокурори Львівського гарнізону спільно з колегами з ГВ БКОЗ СБУ у Львівській області. Хабар виявлено та вилучено в повному обсязі під час проведення обшуку на митному пості. Дякую оперативним підрозділам по боротьбі з корупцією і організованою злочинністю СБУ за фаховість, оперативність і довіру до нас», - написав Сенюк.

Він додав, що на даний час проводяться невідкладні слідчі дії та обшуки за місцем проживання фігуранта справи. Також вирішуються питання щодо повідомлення йому про підозру за ч. 3 ст. 368 КК України, обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою та відсторонення від займаної посади.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: