Нове керівництво – нові правила: ефір телеканалу ZIK заповнюють опоблоківцями

З телеканалу ZIK звільнилася керівник аналітичного відділу, старший гостьовий редактор Віра Гирич.

Про це повідомили у спільноті «Закрий пельку Кремлю» у Фейсбук.

«З телеканалу звільнилася керівник аналітичного відділу, старший гостьовий редактор Віра Гирич. Перед цим нове керівництво в ультимативній формі запропонувало їй наситити ефір представниками Опоблоку, а зразком для наслідування у редакційній політиці мав би стати 112 канал.

Останнім часом на телеканалі справді відбувалися дивні речі. Після відкриття повноцінної київської редакції і студії цього західноукраїнського телеканалу, генеральним продюсером ZIK став Гайгисиз Гелдієв. Це колишній продюсер вечірнього прайму на телеканалі «112 Україна». Кажуть, що це близька до Єгора Бенкендорфа людина. На телеканал десантували кілька облич зі 112 каналу, включно з пані Влащенко. Це, зокрема, не сподобалося братам Капрановим, які мали свій проект на ZIK. Після заяви Капранових їхній проект закрили…» – йдеться у повідомленні.

До речі, Гайгисиз Гелдієв так прокоментував закриття програми братів Капранових: «Ми не закрили проект «Брат за брата», вся редакція програми сидить в офісі. Але так, ми припинили співпрацю з ведучими проекту, братами Капрановими… Ми зараз переглядаємо всю лінійку проектів каналу, особливо проектів розслідувань. Скоро у нас буде і новий керівник департаменту розслідувань.

Раніше з телеканалу звільнилася генеральний продюсер Ольга Бенеда.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: