У Львові МАФам дозволили попрацювати ще рік, а далі розбиратимуться з кожним окремо

Депутати Львівської міської ради дали дозвіл на продовження терміну здійснення підприємницької діяльності у тимчасових спорудах на території Львова до 31 травня 2018 року.

Депутати Львівської міської ради дали дозвіл на продовження терміну  здійснення підприємницької діяльності у тимчасових спорудах на території Львова до 31 травня 2018 року.

Як пояснила директор департаменту економічного розвитку Ірина Кулинич, якщо до підприємців не буде претензій, то наступного року дозвіл буде продовжено автоматично. Утім ці слова поставили під сумнів.

Як заявив депутат Андріян Гутник, ніякого спрощеного механізму не передбачено і підприємцям доведеться знову виготовляти всі документи заявив, зокрема робити оцифровку, проводити заміри МАФів, переукладати угоди, отримувати паспорт прив’язки.

Втім Ірина Кулинич запевнила, що достатньо буде лише заяви на продовження діяльності.

Водночас, з переліку МАФів було виключено низку об’єктів, щодо яких були сумніви у законності їх діяльності. Проблемними МАФАми займатиметься спеціальні група з депутатів та підприємців. Ухвалою також встановлюється мораторій на встановлення нових МАФів до  31.12.2019 року.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: