Бойовики обстріляли житлові квартали Авдіївки

Нехтуючи досягнутими домовленостями в рамках Тристоронньої контактної групи, противник укотре здійснив обстріл житлових кварталів Авдіївки.

Про це повідомили у прес-центрі штабу АТО.

Незважаючи на домовленості, досягнуті в ході зустрічі Тристоронньої контактної групи від 15 лютого і 1 березня, незаконні збройні формування ОРДО вдруге поспіль здійснили обстріл житлових кварталів населеного пункту Авдіївка із застосуванням важкого озброєння.

Сьогодні о 17:10 три танкові снаряди влучили в той самий будинок, де розташований спостережний пункт української сторони Спільного центру з контролю і координації питань припинення вогню і стабілізації лінії розмежування сторін. Також у цій будівлі розташована камеру відеоспостереження СММ ОБСЄ. Спостерігачі поста евакуйовані, інформація про наслідки обстрілу встановлюється.

Такі дії незаконних збройних формувань ОРДО свідчать про грубі порушення Мінських домовленостей, відверте небажання дотримуватися взятих на себе зобов'язань у рамках Тристоронньої контактної групи, свідоме планування і здійснення терористичних актів проти мирного населення і Збройних Сил України.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: