На кордоні з Польщею затримали агресивного львів'янина

17022008_982154535249119_2188922218790939252_n

Сьогодні, в сервісні зоні перед пунктом пропуску «Шегині», що на українсько-польському кордоні, прикордонники були змушені затримати одного із подорожуючих за злісну непокору вимогам правоохоронців.

У пункті пропуску «Шегині» за злісну непокору затримали львів’янина.

Сьогодні, в сервісні зоні перед пунктом пропуску «Шегині», що на українсько-польському кордоні, прикордонники були змушені затримати одного із подорожуючих за злісну непокору вимогам правоохоронців, повідомляють у прес-службі ДПСУ.

В ході здійснення пропуску через державний кордон транспортних засобів, які слідували на виїзд з України, до прикордонного наряду «Вартовий шлагбауму» підійшов пасажир однієї з автівок, що очікували на запуск до пункту пропуску, та попросив викликати старшого. В ході спілкування з офіцером, зазначений громадянин, 1960 року народження, мешканець Львова, неодноразово нецензурною лайкою висловлював невдоволення роботою правоохоронців, а згодом почав ображати та штовхати прикордонника.

Чоловік не зважав на попередження щодо правової відповідальності за такі свої дії, а навпаки привселюдно та при підлеглих принижував честь та гідність офіцера. Аби припинити правопорушення прикордонники силоміць затримали громадянина. Дії чоловіка кваліфіковані як злісна непокора законному розпорядженню чи вимозі військовослужбовця Державної прикордонної служби України, за що санкцією статті 185-10 КУпАП передбачена відповідальність у вигляді накладення штрафу від п'яти до десяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправні роботи на строк від одного до двох місяців, або адміністративний арешт на строк до п'ятнадцяти діб.

Рішення по справі прийматиме суд.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: