У зоні АТО загинув військовий

DV-Pre
Фото ілюстративне

У результаті обстрілів бойовиками у зоні проведення АТО один військовий ЗСУ загинув, ще 10 були поранені і двоє травмовані.

За минулу добу в районі проведення АТО бойовики 110 раз відкривали вогонь по позиціях українських сил.

Про це повідомляє прес-центр штабу АТО на сторінці в Facebook.

На Маріупольському напрямку зі 122 мм артилерії і мінометів різних калібрів бойовики обстрілювали Богданівку, Мар'їнку, Новотроїцьке і Водяне. Зі стрілецької зброї і гранатометів терористи били по Гнутовому, Водяному і Широкиному. Талаківку, Новотроїцьке, Мар'їнку, Водяне та Лебединське обстрілювали снайпери. По Водяному і Широкиному також вели вогонь БМП.

Читайте також: Я собі пообіцяв не допустити подібного, – військовий АТО про «зачистки» на Майдані

На Луганському напрямку зі 152 мм артилерії терористи обстрілювали Калиново-Попасную, Новозванівку і Троїцьке, а з артилерії 122 мм і мінометів різних калібрів - Новоолександрівку, Кримське, Орехово, Попасну, Катеринівку, Троїцьке і Новозванівку.

ПТРК неодноразово вели вогонь по українських позиціях в районі Кримського. З гранатометів, великокаліберних кулеметів бойовики обстріляли Станицю Луганську в районі ділянки розведення сил. По Валуйському і Станиці Луганській також бив снайпер.

Читайте також: Вартувало народитися і життя прожити тільки заради того, щоб побувати на Майдані, – Марія Матвіїв

На Донецькому напрямку з танків і мінометів різних калібрів бойовики неодноразово обстрілювали Авдіївку, шахту Бутівка, Піски, Опитне, Верхньоторецьке, Зайцеве, Кам'янку, Луганське, а з гранатометів і стрілецької зброї - Зайцеве і Троіцьке. По Зайцевому і Опитному вогонь вів снайпер.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: