Благодійники передадуть незрячим львів’янам принтер Брайля

В четвер, 9 березня, о 12.00 год. у готелі «Панорама» (пр. Свободи, 45) відбудеться урочисте вручення принтера Брайля Львівському обласному осередку ВГО «Українська спілка інвалідів – УСІ». Гроші на принтер були зібрані під час проекту Міжнародного благодійного фонду «Давай допоможемо» – благодійної вечері у темряві «BLACK BOX Львів».

Про це інформує прес-центр ЛМР.

Як розповідають організатори, мета проекту – популяризувати читання серед людей з вадами зору, забезпечити їм доступ до книг, надрукованих шрифтом Брайля.

У заході візьмуть участь: Ольга Бондаренко, директор МБФ «Давай допоможемо», Оксана Потимко, керівник Львівського обласного осередку ВГО «Українська спілка інвалідів – УСІ», Владика Венедикт, єпископ-помічник Львівської Архиєпарії УГКЦ, незрячі дітки, представники влади та інші запрошені гості.

Нагадаємо, у рамках проекту «BLACK BOX» Фонд організовує благодійні вечері для представників бізнесу, що відбуваються в повній темряві і дозволяють доторкнутися до світу незрячих людей. Акції вже відбулися у Києві, Одесі та Львові. «BLACK BOX» став найкращим інноваційним проектом на всеукраїнських конкурсах «Ukrainian Event Awards» та «Благодійна Україна – 2015».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: