Де у Львові безкоштовно поїсти та попити чаю потребуючим

Для потребуючих у Львові щоденно функціонують соціальні їдальні, де кожен може прийти і безкоштовно поїсти та попити теплого чаю. Окрім харчування, люди, які з певних причин опинилися у кризових умовах життя, прийшовши у такі пункти, отримують моральну підтримку та спілкування. Також у Центрі обліку та нічного перебування бездомних осіб запрацювала кухня, яка щоденно забезпечує харчуванням клієнтів Центру.

Для потребуючих у Львові щоденно функціонують соціальні їдальні, де кожен може прийти і безкоштовно поїсти та попити теплого чаю. Окрім харчування, люди, які з певних причин опинилися у кризових умовах життя, прийшовши у такі пункти, отримують моральну підтримку та спілкування. 

Про це інформує прес-центр ЛМР.

Також у Центрі обліку та нічного перебування бездомних осіб запрацювала кухня, яка щоденно забезпечує харчуванням клієнтів Центру.

Як розповіли в управлінні соціального захисту Львівської міської ради, місто фінансово підтримує дві соціальні їдальні для потребуючих. Зокрема, благодійну їдальню на вул. Городоцькій, 319,а (організатор – храм Христового Воскресіння спільно з міським управлінням соціального захисту). Вона функціонує  щоденно. Також щочетверга, у сквері біля Порохової вежі, діє мобільний пункт харчування, який організовує ЛМГО «Спільнота взаємодопомоги «Емаус-Оселя» спільно з міським управлінням соціального захисту.

Окрім того, з березня у Центрі обліку та нічного перебування бездомних осіб, що на вул. Кирилівській, 3а,  запрацювала кухня, яка забезпечує харчуванням клієнтів Центру. Є розроблене 10-денне меню, і щоденно там харчується близько 50 осіб.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: