Прикра знахідка: у Буському районі застрягла вантажівка, яка в лісі скинула львівське сміття

17156014_1236580296419652_216688905130414978_n

Сьогодні у Буському районі, в лісі виявили купи львівського сміття. Про це повідомили в райдержадміністрації.

«Зранку, 8 березня, до голови Соколівської сільської ради Мирослави Леськів зателефонувала депутат з с.Грабина і повідомила, що вантажний автомобіль у супроводі трактора та легкового автомобіля виїхали з сторони лісу й попрямували в напрямку с.Ожидів.

Як виявилося, фура завезла й скинула у лісі біля села львівське сміття (про те, що воно зі Львова вказують чисельні чеки з львівських супермаркетів). Вочевидь, високотонажний автомобіль застряг на польовій дорозі і йому на підмогу поспішив власник своїм легковим автомобілем та трактор», – йдеться у повідомленні.

Це все не залишилося поза увагою місцевих жителів, сільської ради, які терміново повідомили про надзвичайну подію керівництву райдержадміністрації та у відділення Національної поліції.

Невідкладно туди виїхала робоча група, яку очолює голова райдержадміністрації Петро Мороз.

Працівниками Національної поліції на місці було зафіксовано факт здійснення правопорушення, з’ясовано, у чиїй власності перебуває вантажний автомобіль, інші деталі події.

Гори сміття вказують, що його скидання відбувалося на даній території неодноразово.

Нагадаємо, що це не перший зафіксований випадок, коли львівське сміття вантажними автомобілями під покровом ночі розвозять і скидають у лісах Буського району.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: