На Львівщині чоловік, захищаючись, важко поранив нападника ножем

d731b43014144e53dd72d3cca7fc8e7e_XL

Працівники Яворівського відділу поліції встановлюють обставини події, відкрито кримінальне провадження.

У Яворівський відділ поліції 9 березня о 23.05 надійшло повідомлення від чергового лікаря місцевої лікарні, котрий повідомив, що до них за медичною допомогою звернувся 39-річний мешканець одного з сіл району. Медики поставили пацієнту діагноз «колото-різана рана черевної порожнини» та госпіталізували у реанімаційне відділення, повідомляють у прес-службі поліції Львівської області.

Як встановили правоохоронці, раніше судимий чоловік був поранений близько 21.15 поблизу одного із пансіонатів у селищі Шкло під час конфлікту з 27-річним мешканцем Новояворівська.

За словами іншого учасника конфлікту, потерпілий намагався сісти за кермо його автомобіля «Кадилак», а коли він не дозволив йому цього, вчинив шарпанину, після чого витягнув з кишені ніж і наніс ним власнику автомобіля удар в руку. В подальшому лікарі діагностували у нього «колото-різану рану правого надпліччя». Обороняючись, чоловік вихопив у нападника ніж та наніс йому удар у живіт.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.124 (умисне заподіяння тяжких тілесних ушкоджень у разі перевищення меж необхідної оборони або у разі перевищення заходів, необхідних для затримання злочинця) КК України. Санкція статті передбачає покарання – громадські роботи на строк від ста п’ятдесяти до двохсот сорока годин або виправними роботами на строк до двох років, або арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до двох років.

Проводиться досудове розслідування, призначено ряд експертиз.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: