На Сихові з’явився новий мурал (фото)

image1

Львівська школа-ліцей «Оріяна», що розташована у районі Сихів відтепер прикрашена муралом.

Новий малюнок, що покликаний надати нових барв та тонів спальному району та зробити його більш приємним для жителів та відвідувачів, було намальовано на фасаді освітнього закладу. Проект реалізував Інститут Суспільних Ініціатив та молодий львівський художник Тарас Маляр, в рамках стратегії «Кольоровий Сихів», який організація проводить з метою розвитку району та підтримки цікавих культурних ініціатив.

Читайте також: Львівський стріт-арт: «душа міста» чи банальне псування майна (фото, опитування)

«Реалізація даного проекту для нас – один з індикаторів розвитку району, а також важливий елемент в творенні цілісної стратегії нашої організації на Сихові. Окрім того, ми розробили план діяльності по активізації громади Сихова та будемо й далі робити наш район кращим», зазначив Тарас Репицький – ініціатор проекту.

Як повідомляють організатори, цей мурал – частина стратегії Інституту Суспільних Ініціатив зі створення нових можливостей, громадського простору та цікавих проектів для жителів Сихова.

Читайте також: Художник 2 дні малював зворушливий мурал на зруйнованому будинку в Авдіївці

Організація планує продовжувати розвивати ідентичність та створювати нові можливості для Сихова та інших районів Львова зокрема.

Реалізували проект ГО «Інститут Суспільних Ініціатив» та львівських художник Тарас Маляр, за підтримки громадських організацій «Час Справедливості» та «Сихів Медіа».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: