Українські прокурори хочуть допитати Януковича у Межигір'ї, біля страусів, які скучили

Українські прокурори не поїдуть до Росії на допит екс-президента Віктора Януковича, провести який пропонують у Генпрокуратурі РФ.

Українські прокурори не поїдуть до Росії на допит екс-президента Віктора Януковича, провести який пропонують у Генпрокуратурі РФ, передає Цензор.НЕТ.

«На території Росії ми не маємо права допитувати. Ми можемо тільки бути присутніми. Якщо я буду там, то що? Я - в країні-агресора, Янукович - підозрюваний. Я як прокурор повинен його затримати і доставити до суду для обрання запобіжного заходу!» - сказав Кравченко.

Підкреслив, що Янукович є підозрюваним, а значить зобов'язаний з'являтися на вимогу слідства на допит.

Також Руслан Кравченко зробив свою пропозицію Віктору Януковичу.

«Для підозрюваного Януковича у нас є пропозиція краща за те, що робить Генпрокуратура Росії. Ми пропонуємо: допитати його, забезпечимо повну цілодобову охорону, не будемо обмежувати в часі, але зробимо це на території України, а точніше - на території Межигір'я біля страусів, які скучили! Досить ховатися - прийшов час відповідати за свої протиправні вчинки, скоєні проти України і народу України!» - сказав Руслан Кравченко.

Нагадаємо, напередодні Генпрокуратура РФ прислала лист Генпрокуратурі України, в якому повідомили, що можуть допитати Віктора Януковича на території Росії в присутності українських слідчих.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: