Військовий прокурор вважає, що ЛМР тисне на слідство у справі комунального АТП-1

cbcfipeugaajfdj_3_650x410
Олег Сенюк. Фото: РБК

Військовий прокурор Західного регіону України Олег Сенюк заперечив отримання квартири від Львівської міської ради та назвав такі повідомлення тиском на слідство.

Про це Олег Сенюк заявив в інтерв’ю газеті «Ратуша».

«Ви знаєте, було б непогано, щоб Львівська міська рада виділяла квартири, ремонтувала дороги, вчасно вивозила сміття з-під будинків львів’ян та не брала хабарі за реконструкцію історичної частини міста Львова. На жаль, це не так, — сказав військовий прокурор. — Не вірте всьому, що пишуть замовні ЗМІ. Я це розцінюю як своєрідний тиск на слідство за проведення останніх гучних реалізацій, у яких фігурує Львівська міська рада. Хочу ствердно зазначити, що ні я, ні офіцери військової прокуратури Західного регіону України не отримували за рахунок фондів ЛМР жодного квадратного метра».

Нагадаємо, АТП-1 на гроші львівського бюджету замовило 25 нових автобусів за понад 67 мільйонів гривень. У січні міська рада прозвітувала — автобуси отримані, ЛМР за них розплатилась. Втім, насправді отримано лише 10 автобусів, а на інші чиновники написали фіктивні документи, аби лише мати змогу подати цей транспорт-привид на конкурс на міські перевезення. Про ситуацію дізналась СБУ і військова прокуратура, триває розслідування.

Перед проведенням засідання конкурсного комітету військова прокуратура вилучила документи конкурсної заявки комунального АТП-1.

У свою чергу, міський голова Львова Андрій Садовий не зовсім зрозумів, чому військова прокуратура займається комунальними підприємствами.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: