Молитва з екстримом: львів'ян запрошують на нічну Хресну ходу

Католицька парафія святого Івана Павла ІІ у Львові організовує 17 березня Екстремальну хресну дорогу.

Про це повідомляє прес-служба Львівської міськради.

Це нічна Хресна хода, під час якої учасники майже вісім годин ітимуть з молитвами і розважаннями по Львову (здебільшого через центр, а також Залізничний і Франківський райони) з зупинками при храмах і символічних місцях.

За словами  настоятеля храму св. Івана Павла II Римо-Католицької Церкви отця Григорія Драуса, Екстремальна хресна дорога включатиме нічний перехід у мовчанні, в групах не більше 10 осіб. Тривалість – майже 8 годин, дистанція – близько 35 кілометрів. При стоянні – читання роздумів (написаних молоддю) про Страсті Христові, завантажених на телефон (або роздрукованих).

Після закінчення учасників очікує спільний сніданок.

Треба взяти з собою теплий одяг, дощовик, заряджений телефон, хрест, котрий можна нести в руках.

Хресна Дорога розпочнеться у п’ятницю, 17 березня, о 18:30 від каплиці Філософсько-богословського факультету УКУ (Хуторівка, 35-А). Спочатку буде Служба Божа, потім – реколекційна наука (свідоцтва про віру і Божу допомогу в сімейному житті, прочитані християнськими родинами).

«Детальний маршрут буде поданий учасникам, котрі йтимуть у супроводі лідера. Йтимуть майже вісім годин по Львову (здебільшого через центр, а також Залізничний і Франківський райони) з зупинками при храмах і символічних місцях. Закінчення Хресної Дороги відбудеться у церкві св. Климентія Папи (вул. Чупринки 70)», - зазначають організатори.

Контактна інформація – о. Григорій Драус, (097) 517-06-42, [email protected].

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Інші події

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: