Зворушлива історія: на Львівщині пес кинувся під колеса авто, аби врятувати господарів (відео)

Снимок

У Кам'янці-Бузькій на Львівщині намагаються врятувати пса, який ціною власного здоров'я врятував родину господаря.

У Кам'янці-Бузькій на Львівщині намагаються врятувати пса, який ціною власного здоров'я врятував родину господаря.

Про це повідомляє Zaxid.net.

3-річний Томас вже двічі довів, що здатен захищати кожного члена сім'ї, ризикуючи власним життям. Він трішки такса, а трішки мопс, без родоводу. Його купили за сто гривень на львівському ринку. Не дуже ефектний, зате з велетенським добрим серцем.

«Говорять, що пси захищають нас... Чоловік гуляв з візочком з дитиною і на шаленій швидкості їхав джип. Були очевидці, які подумали, що він зачепив візок з дитиною, а попав Томас під колеса», ― розповідає власниця собаки пані Марія Бурлова.

Собака попередив чоловіка про загрозу ціною власного здоров’я. Він вже переніс операцію на хребті, але це не дало результату. Томас самостійно не ходить в туалет і тягне за собою задні лапки. Тож прогулянки на вулиці тепер для хвостатого розкіш.

«Я його підв’язую спеціальним шнурком і майже волочу за собою. Мушу так робити, бо він вже стер собі до крові всі лапки і животик», ― зазначає пані Марія.

Читайте також: Зниклого собаку-героя шукають усім Львовом

Аби врятувати Томаса, жінка взяла гроші в борг. Та потрібна ще одна операція. Відпустити собачку жінка не може, адже купили його для старшої доньки Віталії. Коли жінка розлучалася з першим чоловіком, дівчинка пережила страшний стрес. Вона щодня чекала тата вдома. Він не приходив, а вона просто перестала говорити. І заговорила лише коли в хаті з’явився Томас.

«Вона через два роки сказала перше слово і почала розмовляти на перші склади. І пес ― то є та ниточка, яка її заспокоює. Вона його гладить, вона йому жаліється, коли я її насварю, то вона йде в куток, сідає біля песика і каже мій-мій Тото», ― розповідає Марія Бурлова.

Жінка переживає, якщо собачка загине, її донечка знову закриється. Жінка і досі не знає що з донькою. Лікарі вже кілька років не можуть встановити остаточного діагнозу. Дівчинка росте, а мовлення не повертається. Аби врятувати найкращого друга дівчинки, потрібна ще одна операція. А це 6 тисяч гривень, а ще реабілітація та спеціальний візочок.

Таких коштів у пані Марії немає, адже всі гроші витрачає на лікування доньки. Для всіх небайдужих ― картка ПриватБанку Марії Бурлової 5168742602210464.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: