На Львівщині судили чоловіка, який застрелив кота

maxresdefault

Чоловіка, який з мисливської зброї застрелив сусідського кота, оштрафували на 170 гривень і конфіскували зброю.

Таке рішення ухвалив суддя Сокальського районного суду.

Подія сталася 16 лютого у селі Низи Сокальського району. Чоловік на подвір’ї влаштував стрілянину з мисливської рушниці, застреливши при цьому сусідського кота.

«В судовому засіданні правопорушник свою вину визнав. Винність правопорушника стверджується матеріалами адміністративної справи», – йдеться у судовій постанові.

У діях обвинувачуваного наявні ознаки правопорушення передбаченого ст.174 КУпАП. Йдеться про стрільба з вогнепальної, холодної метальної чи пневматичної зброї, пристроїв для відстрілу патронів, споряджених гумовими чи аналогічними за своїми властивостями метальними снарядами несмертельної дії, в населених пунктах і в не відведених для цього місцях або з порушенням установленого порядку. Санкції статті передбачають штраф від 10 до 15 неоподаткованих мінімумів.

Відтак суд постановив, підсудного визнати винним у вчиненні правопорушення, передбаченого ст.174 КУпАП та застосувати до нього адміністративне стягнення у виді штрафу в розмірі 170 (сто сімдесят) грн. з конфіскацією зброї (рушниці ТОЗ-34ЕР К-1211 №10837).

А також стягнути на користь держави 320 гривень судового збору.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: