Підприємець Ілон Маск готовий запустити в Україні проект із збереження відновлюваної енергії

Американський підприємець Ілон Маск запропонував уряду України спільно реалізувати низку проектів з відновлюваної енергетики.

Американський підприємець Ілон Маск запропонував уряду України спільно реалізувати низку проектів з відновлюваної енергетики, пише Еспресо.

Американський підприємець, винахідник, засновник компаній SpaceX і X.com. Ілон Маск запропонував владі України реалізувати ряд проектів з відновлюваної енергетики в нашій країні. Як повідомили в прес-службі уряду, Маск висловив свою пропозицію в Twitter.

У відповідь прем`єр-міністр Володимир Гройсман висловив зацікавленість пропозицією і пообіцяв обговорити деталі. «Добра ідея. Україна готова стати тестовим майданчиком для інновацій. Давайте обговоримо деталі», - зазначив очільник українського уряду також на своїй сторінці в Twitter.
Раніше прем`єр відзначав необхідність залучення в Україну передових технологій у різних галузях економіки і виробництва. При цьому використання відновлюваних джерел енергії поряд з програмами енергозбереження вважаються найбільш пріоритетними.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: