Це шлях в нікуди, – Садовий звернувся до Порошенка щодо блокади Донбасу

Міський голова Львова Андрій Садовий звернувся до Президента України Петра Порошенка стосовно розгону редуту блокади окупованих територій Донецької та Луганської областей.

Відповідне звернення опубліковане на сторінці політика у Facebook.

Садовий апелює до неприпустимості затримання ветеранів АТО, які беруть участь у блокуванні.

«І як вони собі це уявляють? Порозганяти ветеранів АТО і спокійно відновити торгівлю з "ЛНР/ДНР" так, ніби й нічого не було?

Пане Президент, в суботу Ви цікавились моєю думкою щодо блокади. Впевнений, що не лише мене. Так от, той, хто порадив Вам піти на цей крок - зробив Вам ведмежу послугу. Це шлях в нікуди. Зробіть зараз те, що у Ваших силах - звільніть негайно всіх захоплених ветеранів-активістів. Це брутальна провокація внутрішнього конфлікту!», – написав Садовий.

Нагадаємо, сьогодні правоохоронні органи розігнали редут блокади окупованих територій поблизу селища Кривий Торець на Донеччині. В управлінні Служби безпеки України у Донецькій області такі дії пояснили зростанням загрози теракту на цій ділянці.

Сьогодні ввечері у Києві на Майдані Незалежності відбулася акція на підтримку блокади окупованих територій, організована «Самопоміччю».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: