Пригоди цигаркових контрабандистів: порушників зупиняли пострілами

17156102_990403967757509_9208075452947373262_n

За минулу добу на кордоні з Угорщиною прикордонники Мукачівського загону попередили дві спроби тютюнової контрабанди.

Про це інформує Західне регіональне управління Держприкордонної служби.

Так, учора ввечері співробітники відділу прикордонної служби «Лужанка» під час патрулювання спостерігали рух однієї особи в напрямку держрубежу. Помітивши правоохоронців, невідомий вдався до втечі, покинувши за 50 метрів до кордону 3 пакунки тютюнових виробів. Згодом з’ясувалось, що правопорушник намагався перемістити до сусідньої Угорщини 2 990 пачок сигарет марки «Compliment».

Ще одну спробу незаконного переправлення до Угорщини сигарет попередили військовослужбовці строковики відділу «Вилок». 26-річний громадянин України намагався перенести через кордон чотири пакунки з 2000 пачок сигарет. Зрозумівши, що його викрито, зловмисник спробував втекти. На неодноразові вимоги прикордонників зупинитись, зловмисник не реагував, а тому наряд змушений був здійснити два попереджувальні постріли вгору.

Затриману особу доставлено в підрозділ для проведення фільтраційно-перевірочних заходів та складання необхідних адміністративних документів. Подальшу долю контрабандиста вирішуватиме суд. Тютюнові вироби виявлені та вилучені прикордонниками доставлено до прикордонного підрозділу.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: