Україна отримає від США 54 мільйони доларів на впровадження реформ

40771

Уряд Сполучених Штатів Америки додатково надасть 54 мільйони доларів технічої підтримки впровадження реформи в Україні. Відповідну угоду з американськими колегами підписав Віце-прем'єр-міністр України Степан Кубів.

Про це йдеться у повідомленні прес-служби Міністерства економічного розвитку і торгівлі.

Цю угоду підписано на додачу до попередньої домовленості між урядом США і Кабінетом міністрів України. Підписання двох документів спрямоване на збільшення обсягів міжнародної технічної допомоги Україні на загальну суму понад 54 мільйони доларів США. Таким чином, загальний обсяг допомоги в рамках угод становитиме понад 123 мільйони доларів США.

«Важливість цієї допомоги також у тому, що вона спрямована у ключові напрямки реформ, які проводить Україна: підвищення фіскальної прозорості в енергетичному секторі, функціонування незалежної та прозорої системи правосуддя; прозорість та підзвітність сфери державного управління та послуг; розвиток сільськогосподарського виробництва», – заявив Степан Кубів.

За словами посла США в Україні Марі Йованович, ця Угода не тільки надає фінансову підтримку Києву, але також свідчить про потужне партнерство між двома країнами.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: