Лоукостер Ryanair офіційно презентував перельоти до Львова (фото)

IMG_3128

Комерційний директор авіакомпанії-лоукостера Ryanair Девід О'Брайан презентував сім маршрутів до Міжнародного аеропорту «Львів» імені Данила Галицького.

План роботи перевізника представили на прес-конференції на львівському летовищі, повідомляє кореспондент ІА Дивись.info.

«Україна – 34 країна Ryanair. Раніше ми працювали із Західною Європою. Наступні 10 років ми рухатимемось на схід континенту. Україна, яка рухається до Європи – хороший початок для цього руху», – пояснив О'Брайан.

За словами директора авіакомпанії, Ryanair давно розглядав можливість співпраці з Україною. Але особливих причин для того, щоби вибрати саме нашу країну, не було.

Львів став одним із міст, що обрала компанія, через стан аеропорту, географічну близькість до Європи та потенційну кількість пасажирів.

«Це комерційний аналіз. Ми знали, що тут затребувані бюджетні перевезення. Ми можемо дати вам найдешевші перельоти на якісних літаках», – підсумував О'Брайан.

Міністр інфраструктури і транспорту Володимир Омелян вважає значним прогресом прихід лоукостера до України та показником покращення умов ведення бізнесу у державі. «Ми нікому не дамо нав'язувати свої правила авіаперевезень. Ринок сам все врегулює. Більше ніхто не збиратиме на перельотах надмаржу», – заявив Омелян.

Відтак, зі Львова відкрили 7 нових маршрутів:

Берлін (2 на тиждень), Будапешт (2 на тиждень), Ейндховен (2 на тиждень), Краків (3 на тиждень), Лондон (2 на тиждень), Мюнхен Меммінген (2 на тиждень) і Вроцлав (3 на тиждень). За планом має відбуватись 16 рейсів на тиждень, розрахованих на 260,000 пасажирів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: