Українські силовики перекрили шляхи на окуповані території

sam_7887_0
Фото: пресслужба НГУ

Національна гвардія України спільно із Національною поліцією та Державною прикордонною службою перекрила всі автомобільні та залізничні шляхи, що ведуть до лінії розмежування з окупованими районами Донецької та Луганської областей.

Національна гвардія України спільно із Національною поліцією та Державною прикордонною службою перекрила всі автомобільні та залізничні шляхи, що ведуть до лінії розмежування з окупованими районами Донецької та Луганської областей.

Про це повідомляє прес-служба Нацгвардії.

Таким чином силовики виконують рішення Ради національної безпеки та оборони України про тимчасове припинення транспортного сполучення з окупованими територіями.

«Військовослужбовці відповідально виконують поставлені завдання на місцях несення служби. На стаціонарних та мобільних блокпостах на території Донецької і Луганської областей несуть службу більше 800 правоохоронців, зокрема – майже 200 бійців Нацгвардії. В середньому на добу заступає понад 400 правоохоронців, з них майже 80 – військовослужбовці Національної гвардії України», – йдеться у повідомленні.

Читайте також: Як Садовий відреагував на рішення РНБО про припинення торгівлі з ОРДЛО

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: