Анджеліна Джолі звернулася із застереженням до світу

angelina-jolie-net-worth

Анджеліна Джолі виступила із промовою у Женевському офісі Організації Об'єднаних Націй на щорічному виголошенні лекції Фонда Сержиу Вієйра ді Меллу.

Анджеліна Джолі виступила із промовою у Женевському офісі Організації Об'єднаних Націй на щорічному виголошенні лекції Фонда Сержиу Вієйра ді Меллу. Відома акторка закликала світові гуманітарні організаії та усіх громадян боротися за права людини та позбутися страху конфліктів, що запанували на планеті.

Фрагмент виступу:

«Ми бачимо постання націоналізму, що маскується під патріотизм, і відродження політики, що заохочує страх і ненависть до інших. Ми зіштовхнулися із конфліктом і відсутністю безпеки, що, здається, перевершує нашу волю і можливості. Із великою кількістю біженців, ніж будь-коли раніше, із новими війнами, що вивергаються із давніших, деякі з яких тривають впродовж кількох десятиліть.

Я пишаюся тим, що я американка і я інтернаціоналістка. Я вважаю, що всі прагнуть здійснення прав людини. Це означає бачити світ із почуттям справедливості і смирення в боротьбі за інших. Це любов до власної країни, але не за рахунок інших. Це патріотизм, але не вузький націоналізм».

Відео: AJ+ English

Повне відео виступу:

Джерело: UN

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: