Садовий каже, що не отримав від ЛОДА інформації про виділення нової ділянки під сміттєпереробний завод

17310645_1374945055877908_1123310703_o

Міський голова Львова Андрій Садовий наразі не отримав інформації про виділення ділянки для об’єкта поводження з ТПВ від обласної державної адміністрації.

Однак, він сприйняв таку новину позитивно, оскільки після припинення судом функціонування полігону ТПВ у с. В.Грибовичі, область потребує такої ділянки. Про це міський голова повідомив, відповідаючи під час брифінгу на запитання журналістів, передає прес-служба ЛМР.

«Я буквально годину тому говорив з головою ЛОДА. Про жодну ділянку він мені не говорив. Але якщо виділили, то з радістю ми будемо приймати усі ділянки. Тому що область потребує місця для резервного полігону. Нам потрібен резервний полігон, однозначно», - сказав міський голова Львова Андрій Садовий.

Водночас щодо того, чи йтиметься про полігон ТПВ чи про сміттєпереробний завод, міський голова наголосив, що слід спершу вивчити усі аспекти, усі пропозиції. «Тепер ми маємо партнера, який фахово допоможе дослідити всі варіанти і це дуже важливо», - резюмував Андрій Садовий, маючи на увазі французьку компанію Egis, яка підготує комплексне дослідження та стратегію міста у сфері поводження з відходами.

Натомість, на сайті ЛОДА з'явилась інформація, що обласна влада пропонує ділянку біля села Добряни Миколаївського району, що за 28 кілометрів від Львова. Загальна площа землі 100 га, за категорією – це землі промислового призначення вапнякового характеру і не придатні для сільськогосподарського використання.

Нагадаємо, вчора під час чат-конференції в ІА Дивись.info голова ЛОДА Олег Синютка повідомив, що область готова надати нову ділянку Львову для будівництва сміттєпереробного комплексу.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: