«Укравтодор» планує у березні ремонтувати дороги

Державне агентство автомобільних доріг України («Укравтодор») планує в березні поточного року відремонтувати 900 тис. кв. м автомобільних доріг в країні.

Про це повідомила прес-служба «Укравтодору».

«Для гарантування безпеки руху і запобігання розвитку руйнувань на дорогах країни здійснюється ямковий ремонт. У березні заплановано провести ремонт не менш як 900 тис. кв. м, у тому числі на міжнародних національних, регіональних дорогах - 537 тис. кв. м. Щодня в середньому працює понад 400 ремонтних бригад, 29 асфальтобетонних заводів», - йдеться в повідомленні.
У прес-службі зазначили, що площа ям на дорогах країни навесні 2017 року досягла 12,2 млн кв. м дорожнього покриття, з них 4,6 млн кв. м - на дорогах державного значення, 7,6 млн кв. м - на місцевих дорогах.
Також у прес-службі додали, що основний обсяг ямкових ремонтів планується провести до травневих свят, а до червня - «Укравтодор» має намір забезпечити проїзд на 30 тис. км українських доріг.

До слова, напередодні прем`єр-міністр України Володимир Гройсман заявив, що уряд забезпечив достатнє фінансування для старту дорожніх робіт вже найближчим часом.
Глава «Укравтодору» Славомир Новак заявив, що на виділені з бюджету 2 млрд грн можна буде провести ямковий ремонт на 5,2 млн кв. м доріг, тоді як такого ремонту потребують близько 18 млн кв. м.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: