У Львові двоє п'яних підлітків попалися на розбої (фото)

17361709_1670517989916633_1935934949891761778_n

У Львові поліція затримала двох нетверезих підлітків за підозрою у розбої.

У Львові поліція  затримала двох нетверезих підлітків за підозрою у розбої.

Про це повідомили у патрульній поліції Львова.

«Вчора, близько 14 години інспектори 1-го батальйону патрульної поліції Львова отримали інформацію про грабіж на вулиці Бойківській. За словами заявниці, двоє осіб нанесли її 13-річному сину та його другу однолітку тілесні ушкодження і відібрали велосипеди. Потерпілі надали описи підозрюваних та велосипедів»,— йдеться у повідомленні.

На вулиці Стрийській біля Академії сухопутних військ поліцейські помітили двох осіб на чорному та білому велосипедах, описи яких збігалися з орієнтуванням.

Невідомі набрали швидкість,  побачили патрульний автомобіль. Інспектори обігнали підозрюваних і затримали їх. 15- та 16-річні підлітки були в сильному стані алкогольного сп’яніння.

Як виявилося, вони придбали пляшку горілки в одному із алкомаркетів на вулиці Сахарова і випили її на двох.

«Потерпілі упізнали власні велосипеди та нападників. Їх помістили у ізолятор тимчасового тримання. Попередня кваліфікація слідчих – розбійний напад скоєний за попередньою змовою групою осіб», — розповіли у патрульній поліції. 

Окрім того, патрульні разом з працівниками Франківського відділу поліції також склали протокол за порушення правил торгівлі алкоголем на продавця алкомаркету.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: