2018 можуть оголосити роком відновлення культурних об’єктів, — Нищук

01
Міністр культури України Євген Нищук. Фото: Дивись.info

Міністр культури України Євген Нищук під час прес-конференції 20 березня заявив про наміри оголосити 2018 роком відновлення культурних об1єктів по всій країні.

Міністр культури України Євген Нищук під час прес-конференції 20 березня заявив про наміри оголосити 2018 роком відновлення культурних об'єктів по всій країні.

Свою позицію високопосадовець аргументував тим, що культурні об’єкти створюють обличчя країни, її імідж, а це важливий аспект саме в часи війни, передає кореспондент ІА Дивись.info.

Читайте також: Львівська опера анонсувала вихід 12 прем’єрний постановок

«Культура це те, що об’єднує всю Україну. У мене є ідея і я частково нею ділюся з вищим керівництвом, щоби наступний рік оголосити роком відновлення, реставрації культурних об’єктів по всій Україні: замків, палаців, закладів культури тощо», — зазначив Євген Нищук.

Також він наголосив на тому, що попередньо потрібно розробити проектно-кошторисну документацію, аби передбачити у цій програмі кожне місто і область.

Читайте також: Музей та нова сцена у Львівській опері, — керівник театру розповів про майбутні плани

Нагадаємо, сьогодні міністр культури Євген Нищук офіційно представив нового керівника Львівського театру опери і балету ім. Соломії Крушельницької.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: