Львівська фотограф знімає літніх людей з немовлятами заради благодійності (відео)

424239

Вікторія Істоміна знімає літніх людей разом з немовлятами в рамках благодійного фотопроекту «Дзеркало душі».

У Львові фотограф Вікторія Істоміна знімає літніх людей і немовлят, аби потім придбати необхідні речі для мешканців будинку престарілих.

«Мені дуже хотілося привернути увагу до старшого покоління. Я думала, як можна це подати на контрасті, і так у мене виникла ідея з цими дітками до одного рочку», — каже Вікторія Істоміна.

У кінці березня вона планує продати ці фотографії на аукціоні і придбати нове обладнання для львівського геріатричного пансіонату.

«Ми плануємо зібрати кошти на пральні машинки і дезінфекційну камеру, які є вкрай необхідні, тому що там все у плачевному стані», — додає фотограф.

Всі старші учасники проекту — мешканці місцевого будинку престарілих. До прикладу, 81-річна Олена Яківна виїхала з окупованого Краматорська і живе у пансіонаті вже третій рік.

Читайте також: Польский митець відкрив виставку скульптур у музеї Пінзеля (фото)

«Я ж сама така була! Це згадка про своє дитинство. Хоч ми вже майже все забули, але все згадується, особливо на старості», — каже Олена Яківна.

Дітей для фотосесії Вікторія шукала через Фейсбук та серед старих клієнтів. Загалом у проекті взяли участь близько 30 пар.

Детальніше про проект і його учасників дивіться у відео від «ROMB».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: