Термінової допомоги потребує хлопчик з Долинщини

slider2

Термінової трансплантації кістковго мозку потребує Сашко Гук з Долинщини.

Про це інформує Варта 1.

Несподівано горе постукало у домівку сім’ї Гук з Долинщини. Веселий, енергійний першокласник Сашко, як і усі діти, насолоджувався безтурботним дитинством, ходив до школи та грався із своїми однолітками.
Аж раптом на початку грудня 2016 року у хлопчика піднялася температура, заболіло горло, почав покашлювати. Звичайний грип- думали батьки.
Сашкові призначили лікування, яке на превеликий жаль не давало бажаного результату. Після кількаденного прийому медикаментів хлопчик у важкому стані потрапляє у реанімаційне відділення Івано-Франківської обласної дитячої лікарні.

Жахливий діагноз: мієлодиспластичний синдром, гіпоцелюлярний варіант (блокується робота мозку) було встановлено, як припущення, у Івано-Франківську, а згодом підтверджено у одній з Київських клінік. Вирок неминучий, Гук Олександр потребує трансплантації кісткового мозку.

Аби врятувати рідну кровинку, батьки не зволікаючи розпочали пошуки донора та клініку. Вирішили, що донором стане старший братик. Обстеження на сумісність донорства пройдено і донорство дозволено. Провести операцію погодились медики в Італії. Вартість лікування становить 158 000 Євро.
Для сім’ї Олександра, як і для більшості середньостатистичних сімей, сума на лікування просто не підйомна. Через це вони змушені звернутися за допомогою до небайдужих.

Реквізити для перерахунку коштів:

Картка ПриватБанк:
5168 7573 1864 5225
Отримувач: Гук Тетяна Богданівна (мама хлопчика)
Контактний номер телефону батька: 0976515266 Микола

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: