Поліція розслідує масове отруєння дітей на Львівщині

enterovirusnaya-infekciya

Правоохоронці відкрили кримінальне провадження за фактом отруєння дев'ятьох вихованців дитсадка на Львівщині.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Львівської області.

За фактом отруєння вихованців дошкільного закладу одного із сіл Пустомитівського району відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 325 КК України (порушення санітарних правил).

Як стало відомо раніше, 20 березня до Львівського обласного центру ЕМД МК поступило повідомлення, що в лікувальні заклади Львова та міста Пустомити в дитячі інфекційні відділення з попереднім діагнозом гостра кишкова інфекція в стані середнього ступеня важкості поступило 8 (восьмеро) дітей, які 17 березня перебували у ДНЗ «Казковий світ» села Зимна Вода.

Всі постраждалі – діти віком від двох до п’яти років, мешканці одного села. Правоохоронці встановили, що у період 16 – 19 березня, до лікарень Львова та міста Пустомити на стаціонарне лікування поступили діти, які відвідували і харчувалися у дошкільному закладі одного із сіл Пустомитівського району. Серед постраждалих дітей, зокрема, троє членів однієї родини – п’ятирічний хлопчик і дві його трирічні сестри.

За даним фактом проводиться перевірка, на місці події працювала слідчо-оперативна група. Призначено ряд експертиз. Відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.325 (порушення санітарних правил і норм щодо запобігання інфекційним та масовим отруєнням) КК України, що передбачає покарання у вигляді штрафу до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або обмеження волі на строк до трьох років.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: