Верховна Рада ухвалила закон про автомобільні дороги оборонного значення

Верховна Рада України ухвалила закон про введення поняття «автомобільні дороги оборонного значення», а також про порядок їх використання і технічні характеристики.

Про це повідомляє УНІАН.

За ухвалення законопроекту №4647 «Про внесення змін до Закону України «Про автомобільні дороги» щодо автомобільних доріг оборонного значення» у другому читанні та в цілому проголосував 231 народний депутат при необхідному мінімумі в 226 голосів.
«Цим документом ми спростимо всі процедури для підвищення обороноздатності держави та потреб української армії», - зазначив присутній на засіданні парламенту міністр інфраструктури Володимир Омелян.

Нагадаємо, що 17 січня Верховна Рада ухвалила в першому читанні законопроект про автомобільні дороги оборонного значення, який спрямований на зміцнення обороноздатності держави при введенні правового режиму воєнного стану, а також законодавчо регулює порядок використання автомобільних доріг оборонного значення в період дії воєнного стану, та їх технічне прикриття.
Згідно з держбюджетом на 2017 рік, на ремонт і реконструкцію автомобільних доріг країни буде виділено понад 35 млрд грн.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: