Бізнесмени розповіли як вийти на ринки Європи та США

У середу, 22 березня, у Львівській ОДА відбувся регіональний семінар «Участь у міжнародних тендерах. Від ідеї до перемоги». За словами директора департаменту економічної політики Львівської ОДА Романа Филипіва, це вже другий семінар на Львівщині у розділі «Міжнародні закупівлі».

У середу, 22 березня, у Львівській ОДА відбувся  регіональний семінар «Участь у міжнародних тендерах. Від ідеї до перемоги». За словами директора департаменту економічної політики Львівської ОДА Романа Филипіва, це вже другий семінар на Львівщині у розділі «Міжнародні закупівлі».

Про це інформує прес-центр ЛОДА.

Учасниками семінару стали  понад три десятки бізнесменів області, та представники громадських організацій. Серед тем семінару - як долучитися до міжнародних тендерів, сформувати необхідний пакет документів, правильно зареєструватися та налаштувати профіль на електронних системах держзакупівель США та країн Євросоюзу. Також обговорили основні проблеми, з якими стикаються вітчизняні компанії беручи участь у тендерах закордоном.

«У межах семінару підприємцям  роз’ясненили та сформували загальне розуміння положень Угоди СОТ про державні закупівлі. Учасники також  обговорили нові можливості для українського бізнесу, які відкриваються в рамках приєднання до Угоди», - зазначив Роман Филипів.

Окрім того, експерти проектного офісу USAID Trade Policy Program надали рекомендації зацікавленим українським компаніям щодо конкретних кроків для участі у міжнародних тендерах та розповіли правила закупівель.

Зазначимо, організаторами семінару стали Міністерство економічного розвитку і торгівлі України та  USAID Trade Policy Program за підтримки департаменту економічної політики Львівської обласної державної адміністрації.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: