Зі свого боку ми очікуємо лише договорів і готові починати вивозити сміття із Львова, – Бабак

DSC_1242
Фото: Високий Замок

Станом на сьогодні переповненими є 429 майданчиків ТПВ, що складає 35% від загальної кількості майданчиків у місті Львові. Крім того, по закладах освіти переповненими є 47 майданчиків із 116, а по закладах охорони здоров’я –10 з 35.

Про це журналістів поінформував директор департаменту житлового господарства та інфраструктури ЛМР Сергій Бабак, передає прес-центр ЛМР.

«Вчора на засіданні обласної комісії з надзвичайних ситуацій було оголошено, що місту Львову буде надана допомога з вивезення сміття з міста. За останньою інформацією, яку я маю станом на цей час, полігонам Львівської області роздано проекти договорів. Вони опрацьовуються. І до кінця дня ми очікуємо підписання таких договорів.

Читайте також: Москаль проти Садового: хто каже правду

Хочу звернути увагу, що ми вбачали б, щоб такі договори були довготривалими: хоча б на рік, а не на два-три дні або на дуже малі ліміти по вивезенню ТПВ. Тому що вивезли те сміття, яке перенакопичили, і проблема знову може стати такою, яку знову треба буде вирішувати. Тому маємо надію, що договори будуть більш тривалими.

Тобто зі свого боку ми очікуємо лише договорів і готові починати вивозити сміття із міста Львова» - наголосив Сергій Бабак.

До слова, сьогодні міський голова Львова Андрій Садовий запропонував створити у Чорнобильській зоні відчуження полігон.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: