Бюджетна комісія ЛМР має нового керівника

Депутати Львівської міської ради внесли зміни до ухвали «Про утворення постійних комісій Львівської міської ради 7-го скликання».

Депутати Львівської міської ради внесли зміни до ухвали «Про утворення постійних комісій Львівської міської ради 7-го скликання», передає кореспондент ІА Дивись.info

Відповідно до ухвали, депутати виключити зі складу постійної комісії фінансів та планування бюджету Назара Бичишина, який добровільно склав мандат міського депутата. Цією ж ухвалою депутати виключили зі складу постійної комісії з питань комунальної власності та включила до складу постійної комісії фінансів та планування бюджету Вікторію Довжик, яка обрана головою комісії.

Вікторія Довжик – в. о. начальника управління економіки Львівської міської ради, входить фракції «Самопоміч». Щоб уникнути конфлікту інтересів вона змушена буде залишити свою посаду у виконавчій владі. Крім цього до складу постійної комісії з питань комунальної власності включили Олега Березу, який став депутатом після вибуття Назара Бичишина.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: