Львівський виробник дріжджів вимкне зайве світло на підприємстві в межах ініціативи «Година Землі»

earth-uk-big-840x420

У суботу, 25 березня «Компанія Ензим» візьме участь в екологічній ініціативі «Година Землі».

На підприємстві вимкнуть зайве освітлення на годину. Акцію задля порятунку планети щорічно організовує Всесвітній фонд природи WWF.

Про це повідомляє прес-служба компанії.

«Компанія Ензим» вдруге долучається до всесвітньої ініціативи «Година Землі», минулоріч в межах акції на годину було вимкнено зовнішню підсвітку заводу. А цього року компанія стала офіційним учасником всеукраїнської акції «Година Землі 2017», – розповів Назар Марко, керівник відділу маркетингу компанії.

Як заклик до боротьби зі зміною клімату та захисту навколишнього середовища в останню суботу березня у всьому світі на 60 хвилин вимикають зайву електроенергію.

«Щороку акція привертає увагу всього світу, й до «Години Землі» долучаються не тільки окремі люди, але й великі підприємства та організації. У свою чергу, «Компанія Ензим» закликає львів’ян взяти участь в акції та вимкнути світло 25 березня з 20:30 до 21:30», – зазначив Назар Марко.

Довідка:

«Компанія Ензим» дотримується принципів збереження навколишнього середовища у виробництві та продовжує працювати в екологічному напрямі, впроваджуючи новітні технології. Зокрема в 2002 році була розпочата розробка проекту і в 2004 році збудована перша частина очисних споруд, які щодня цілодобово працюють й донині. землземлСьогодні на території підприємства споруджений та експлуатується єдиний у Західній Україні масштабний інноваційний комплекс очисних споруд, який застосовує біологічні методи очистки стічних вод відповідно до світових технологій.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: