На Володимира Великого без дозвільних документів звели споруду

На вул. Володимира Великого, 117 замість тимчасової споруди будують капітальну. Працівники Інспекції ДАБК у м. Львові здійснили перевірку, склали відповідний акт та протокол про правопорушення.

Про це інформує прес-центр ЛМР.

Інспекцією державного архітектурно-будівельного контролю у м. Львові проведено позапланову перевірку на об’єкті будівництва зблокованих тимчасових споруд на вул. Володимира Великого, 117.

 

Під час перевірки виявлено, що за вказаною адресою ФОП Мамедовим Мурсаль Абдулгусейн Огли проведено будівельні роботи з будівництва одноповерхової споруди, площею 100 кв.м., яка збудована на монолітному бетонному фундаменті, влаштованому по периметру, без дозвільних документів, які надають право на виконання будівельних робіт, що є порушенням вимог п.2 ч. 1 ст.34, ч. 1 ст. 36 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності», п.5 Порядку виконання підготовчих та будівельних робіт, затвердженого Постановою Кабінету Міністрів України від 13 квітня 2011 р. № 466.

Відтак, за результатами виявленого правопорушення посадовою особою Інспекції складено відповідний акт, протокол про правопорушення у сфері містобудівної діяльності, видано приписи про зупинення будівельних робіт та про усунення порушення вимог законодавства у сфері містобудівної діяльності, будівельних норм, державних стандартів і правил.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: