Садовий поправив свою заяву щодо полігону в Чорнобилі

unnamed-file55

Я вчора дійсно сказав подібне на прес-конференції, але лише як спонтанну реакцію на численні запитання про те, як Львову вийти зі сміттєвої блокади і що буде, якщо подібне станеться в Києві. Це не є моя офіційна пропозиція.

Таке уточнення щодо пропозиції збудувати сміттєвий полігон у Чорнобильській зоні написав Андрій Садовий у Facebook

Нагадаємо, що вчора на брифінгу Садовий запропонував створити у Чорнобильській зоні відчуження полігон.

«Вчора медіа розповсюдили новину «Садовий пропонує зробити резервний полігон ТПВ» в Чорнобильській зоні. Уточнення - я вчора дійсно сказав подібне на прес-конференції, але лише як спонтанну реакцію на численні запитання про те, як Львову вийти зі сміттєвої блокади і що буде, якщо подібне станеться в Києві. Це не є моя офіційна пропозиція. Я за те, аби навколо Чорнобиля робити заповідник та експериментувати з відновлювальними джерелами енергії. А що саме Києву робити в перспективі з ТПВ - справа киян і київської влади», – написав Садовий.

За його словами, у Львові будуть вирішувати питання наступним чином – будувати сміттєпереробний комплекс за світовими стандартами. Він наголосив, що роботу над концепцією та проектними рішеннями уже розпочали за допомогою уряду Франції, а наступного тижня оприлюднять детальний план-графік реалізації проекту.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: