У Львові відбудеться закрита презентація кінострічки про «сонячних дітей»

2671ded-det-jpg

У п’ятницю, 24 березня, у Львівському кіноцентрі відбудеться закрита презентація кінострічки про дітей і молодь з синдромом Дауна «Ти де/я тут», у рамках марафону з нагоди Міжнародного дня людини зі синдромом Дауна від ГО «Розправлені крила», БО «Центр Даун-синдром «Промінчик» і Special Olympics Ukraine – Lviv.

Про це розповіла керівник благочинної організації «Промінчик» Вероніка Воробець, передає ІА Дивись.info

Кінострічка «Ти де/ Я тут» знята у 2016 році в Одесі спільними зусиллями студії «Papaya project», ГБО «Сонячні діти» і фонду «Шлях добра». У фільмі немає жодного професійного актора чи вигаданої сцени. Натомість є семеро дітей з синдромом Дауна, які через акторську гру живуть власним неповторним життям.

Читайте також: У Львові проходить грандіозний благодійний бал (фото)

На цей захід завітають як головні творці стрічки - режисер Максим Карасьов та продюсер Ірина Новікова, так і актори та їх батьки. Також, у рамках заходу до Міжнародного дня людини зі синдромом Дауна о 12.00 відбудеться прес-конференція, о 12.45 – виступ дитячого танцювального ансамблю «Сонячні промінчики», о 13.00 - перегляд фільму «Ти де/Я тут», після чого відбудеться обговорення кінострічки за участі всіх присутніх.

Додаткова інформація: тел. 098-00-34-181, 050-228- 24-66, [email protected], Юлія Аронова, голова ГО «Розправлені крила».

 

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: