У Винниках під час руху в маршрутки відмовили гальма (відео)

marshrutka_lviv_9755

22 березня у Винниках у маршрутки №36 під час руху відмовили гальма. Водієві вдалося впоратися з керуванням, ніхто не постраждав.

 

Про це пише Plus

Це сталося на вулиці Шевченка, біля клубу КЦ «Дозвілля».

Винниківчанин Олександр Самбур, який в цей час саме їхав на своєму автомобілі угору вулицею Шевченка, ледь уникнув своїм автомобілем зіткнення з цією маршруткою.

«Я спочатку не зорієнтувався й не зрозумів, що ж із водієм цієї маршрутки трапилося, - розповідає пан Олександр. – Він вискочив прямісінько на мене своїм автобусом, але мені пощастило втекти на узбіччя. Я подумав, що водій рахував гроші, або віддавав решту пасажирам, тощо. Та все ж вирішив розвернутися й наздогнати його, щоб з‘ясувати причину виникнення аварійної ситуації. Та розвернувши свою машину, побачив, що маршрутка на швидкості вискочила на самісінькому повороті з проїжджої частини вулиці на її узбіччя й лише якимось чудом зупинилася перед клубом КЦ «Дозвілля»! Я побачив шокованих цією пригодою пасажирів, які з гримасами страху на обличчях вискакували з її салону! І обличчя самого водія також не вселяло оптимізму, бо він довго з розпачем тримався за свою голівоньку! Усю цю пригоду знято на мій відеореєстратор».

 

 

 

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: