На Львівщині зловмисники заробляли до півмільйона гривень в день на підробленій горілці (фото)

17457859_1335749023181867_9044320015094110016_n

На Львівщині прикрили масштабне виробництво фальсифікованої горілки. Оборот становив до півмільйона гривень на добу.

Про це повідомив міністр внутрішніх справ Арсен Аваков на своїй сторінці в Facebook.

«Вночі провели 25 санкціонованих обшуків - Львівська та Закарпатська області. Цехи, склади, місця збуту. 5 жителів двох областей організували цех у Львівській області, а поставляли продукцію в сусідні регіони. Добове виробництво до 2 тисяч ящиків (!) цього алкогольного зілля. Прибуток, який надходив тільки в кишені організаторів - від 100 тисяч до півмільйона гривень на добу, без сплати будь-яких податків. Про ризики для здоров'я людей бариги і не замислювалися ...», - написав він.

За словами Авакова, оперативники Управління захисту економіки в Закарпатській області, слідчі обласної поліції при процесуальному керівництві прокуратури Закарпаття спільно зі спецпідрозділом КОРД одночасно провели обшуки як на виробництві «горілки», так і у організаторів «алкогольного» бізнесу.

«Вилучили: 2 тисячі ящиків фальсифікату (40 тисяч пляшок), 120 тисяч доларів США, 117 тисяч євро, 600 тисяч гривень, 5 тонн спирту, незліченну кількість підроблених марок акцизного податку України, обладнання для виробництва алкогольної продукції», - зазначив міністр.

«І... Важливо! Важливо, що встоявли перед спокусою «ПРОДАТИ справу» за гроші, регулярно «доїти» ділків і кришувати... Ще б колег-соседів деяких заразили цим «вірусом», - додав глава МВС.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: