Поліція шукає власників скарбів, які знайшла у своїх колег-хабарників на Сумщині

17457768_1403525929720927_2564284699974226666_n

Поліція просить відгукнутися справжніх господарів цінностей, виявлених при обшуках у керівників поліції міста Шостки Сумської області.

Про це йдеться у повідомленні на сайті Нацполіції.

Як зазначається, під час обшуків знайдено чимало цінностей та зброї, походження яких наразі встановлюється.

Після оприлюднення інформації у ЗМІ до правоохоронців почали надходити повідомлення від мешканців різних областей України, які упізнали на відео та фото свої речі, в минулому вилучені у них працівниками Шосткинського відділу поліції.

«Тож, з метою встановлення справжніх господарів цих речових доказів та обставин, за яких їх привласнили затримані, просимо звертатися за контактним номером телефону УВБ у Сумській області ДВБ Національної поліції України 068-348-46-04», - зазначають у Нацполіції.

22 березня правоохоронці провели санкціонований обшук в кабінеті і квартирі начальника Шосткінського відділу поліції в рамках розслідування справи за фактом систематичного вимагання та одержання хабарів заступником начальника зазначеного відділу, якого викрито на отриманні 7 тис. гривень хабара.

При цьому вдома у нього знайшли вогнепальну зброю, значну кількість набоїв, ножі, штикножі та прапор Російської Федерації. А у кабінеті ще й виявили і вилучили 21,5 тис доларів США, 150 Євро, золоті злитки, ювелірні вироби та колекцію монет.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: