Розбиті вікна, розтрощені будинки. З'явилися фото Балаклії після вибухів

17361791_10210812037370549_3675513901278990233_n

Український фотограф Андрій Кравченко показав, як зараз виглядає місто Балаклія на Харківщині після потужної пожежі на складах зберігання боєприпасів.

Український фотограф Андрій Кравченко показав, як зараз виглядає місто Балаклія на Харківщині після потужної пожежі на складах зберігання боєприпасів.

«Моя рідна Харківська область. Балаклія. Україна. 24.03.2017. Наслідки після градів, смерчей, ураганів, віхрів і так далі по важкій артилерії. І так кругом...», – написав він на своїй сторінці у Facebook.

Як зазначили у прес-службі ДСНС, станом на сьогоднішній ранок на технічній території арсеналу у м. Балаклія Харківської області спостерігаються одиночні вибухи боєприпасів різної інтенсивності. Для локалізації та ліквідації осередків загоряння залучено 2 пожежних танки МО, для підвозу води та заправки яких залучено 3 пожежні автомобілі ДСНС.

«В зоні надзвичайної ситуації відключено газопостачання, тимчасово призупинено роботу потенційно-небезпечних об’єктів та рух транспорту по залізничній станції Балаклія (організовано за резервною схемою), закрито повітряний простір в радіусі 40 км», - йдеться у повідомленні.

Читайте також: СБУ: вбивство Вороненкова та вибухи на складі у Балаклії взаємопов’язані

Вчора піротехніки вилучили 201 вибухонебезпечний предмет, обстежили та повністю очистили від вибухонебезпечних предметів та залишків боєприпасів у м. Балаклія 3 сектори та території сіл Байрак, Вербівка, Щурівка і Яковенкове.

Нагадаємо, загорання з послідуючим вибухом на складі боєприпасів в Балаклії сталося в ніч на 23 березня. Детальніше про це читайте тут.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: