У Львові вшанували пам'ять В’ячеслава Чорновола (фото)

DSC_1904_1490439926

Сьогодні, 25 березня, на Львівщині представники влади та громадськості вшанували пам'ять українського політика, публіциста, літературного критика, Героя України В’ячеслава Чорновола.

Сьогодні, 25 березня, на Львівщині представники влади та громадськості  вшанували пам'ять українського політика, публіциста, літературного критика, Героя України В’ячеслава Чорновола.

Про це повідомили у прес-службі Львівської ОДА.

«Постать В’ячеслава Чорновола заслуговує на повагу та шану. Однак варто пам’ятати і той час, коли він був неоднозначною особистістю для багатьох людей, адже не усі поділяли його думку», - наголосив голова Львівської обласної державної адміністрації Олег Синютка.

У межах заходу представники влади та громадськості поклали квіти до пам’ятника В’ячеславу Чорноволу, що у сквері «На валах». Опісля спільно виконали Державний Гімн України. А священики відслужили чин панахиди.

Долучилися до вшанування видатного українського діяча і учні спеціалізованої середньої загальноосвітньої школи № 46 ім. В. Чорновола. Вони поклали лампадки до пам’ятника Герою України.

25 березня минає 18 років із дня трагічної смерті великого сина України, борця за українську незалежність, політика і публіциста, Героя України В’ячеслава Чорновола.

Як відомо, 2017 рік на Львівщині проголосили роком В’ячеслава Чорновола. А 24 грудня 2017 року виповниться 80 років від дня його народження.

 

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: